Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

Καρακατσουλιά

Η τσαούσα έχει σφαχτεί με τον/την DAN απ’τους dsquared γιατί την είπε "δήθεν" και εκείνη απαίτησε να βγεί το λινκ της απ’το μπλογκ τους. Ή κάτι τέτοιο. Για λεπτομέρειες στο μπλογκ τους: http://dsquaredgr.blogspot.com/2009/06/blog-post_29.html

Ο σπηλιάς (http://cavestudioz.blogspot.com/2009/06/download-2009.html) τσακώθηκε με τον/την Froufrou για τα αεροπλάνα από οριγκάμι που καίνε χαμομηλόνερο και αποκάλεσε ο ένας τον άλλο πούστη.

Ο πρόβατος (provatos.blogspot.com) δε ξέρω με ποιον τσακώθηκε, καποιανού η άποψη τον τσάντισε, διότι μόλις ανακάλυψε το ρητό με τις κωλοτρυπίδες:
«Η γνώμη είναι σαν την κωλοτρυπίδα. Όλοι έχουν από μία.»

Yπάρχουν ένα σωρό ψυχοπαθή μόγγολα στο ίντερνετ που αλληλοβρίζονται με δήθεν πραγματικά, αλλά στην πραγματικότητα φανταστικά και ψευδή στοιχεία και ντοκουμέντα, χωρίς να γνωρίζονται προσωπικά: http://spermandata.blogspot.com/ για παράδειγμα. Ή http://paullinascorner-paullina.blogspot.com/2009/05/m.html ή.... ή....
Εξαιρετικά ενδιαφέρουσες περιπτώσεις μιας και ο καθείς διαρρυγνύει τα ιμάτιά του ότι είναι το κέρας της αληθείας και απειλούν με δήθεν μηνύσεις και εντεταλμένους φορείς για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, όταν όλα αυτά γίνονται μέσω www.blogger.com, δηλαδή μη ελληνικού σάητ (ή σέρβερ είναι το σωστό;), αρα αδύνατον το να δοθούν πραγματικά στοιχεία για κάποιον μεσω εντεταλμένου φορέα. Χώρια που το "πραγματικά στοιχεία" στο ίντερνετ όλοι ξέρουμε ότι είναι τόσο αληθινό όσο η κοκκινοσκουφίτσα, μιας και ο καθένας μπορεί να μπει από ένα νετ καφέ και να φτιάξει λογαριασμούς ως Ελένη Γερασιμίδου ή ως Θεόδωρος Πάγκαλος.

Τέλος, το ξέρατε ότι υπάρχει ειδικό κουμπάκι που πατάς, μέσα από τον πανόπτη, εκεί που λέει «ρυθμίσεις» και «βασικό» επιλέγεις το «Ναι» εκεί που λέει «Περιεχόμενο για ενηλίκους;» και το μπλογκ σου εμφανίζεται επισημασμένο με την γνωστή προειδοποίηση του www.blogger.com περί περιεχομένου κατάλληλου μόνο για ενηλίκους; Τι; Δε το ξέρατε; Το ξεχάσατε; Χα! Ε λοιπόν δε σημαίνει ότι όλα τα μπλογκ που εμφανίζονται με προειδοποίηση, τα επισήμαναν κάποιοι κακοί άνθρωποι που μισούν και φθονούν τον καλό και διάσημο ιδιοκτήτη του μπλογκ.

6 σχόλια:

επί λέξει είπε...

Όχι πως δεν είχαν περάσει από το μυαλό μου, αλλά εσύ τα παρουσιάζεις τεκμαρτά!

Καλή σου μέρα!

violetta είπε...

Μέχρι πρότινος πίστευα πως ήμουν καθαρόαιμη Ελληνίς, απο τώρα όμως 'αρχισα ν" αμφιβάλλω . Δεν αποκλείεται να σχετίζομαι και με Μογγολία ,ίσως απο κάποιο προπάππο ! Εσύ τα γνωρίζεις καλύτερα αυτά. Οπως βέβαια και τα τεκμαρτά ...που θαυμάζονται!
Επι της ουσίας τώρα.
Δεν έχει σημασία σε τι aggeratorς αναγράφονται τα διάφορα.Φτάνει να στοιχειοθετούνται ποινικά αδικήματα ,να κατατίθενται μηνύσεις, για ν"αναλάβει η Διώξη Ηλεκτρονικού τα παρακάτω.
Εφόσον όμως τα ξέρεις όλα, θα γνωρίζεις ήδη σε ποιά εισαγγελία και σε πόσα ΑΤ έχουν υποβληθεί εγκλήσεις για 17 ποινικές παραβάσεις ,με ονόματα, δ/νσεις, τλφ κλπ.
Πληροφοριακά μόνο ,ότι στα διαπιστωμένα τελεσθένα αδικήματα πέρα απο τις ύβρεις,τις συκοφαντίες ,τις επιθέσεις ,τις απειλές, περιλαμβάνονται και οχλήσεις εντός εργασιακού χώρου με καταγεγραμμένες κλήσεις απο "ανώνυμα" νούμερα σε κινητό.Ενα οκ περιμένει ο εισαγγελέας για να ενεργοποιηθεί τάχιστα η διαδικασία, κάτι που θα συμβεί όταν η συγγραφέας του ενός μπλόγκ , βαρεθεί να γράφει.
Ευχαριστώ που με διάβασες ,κι αν ήταν εύκολο θα μ" ευχαριστούσε να μην με σχετίζεις , με μπρουτάλ καταστάσεις. Παρεμπιπτόντως θα μπορούσες να ρωτήσεις προς επίρρωσιν ότι σ" ενδιέφερε παραπάνω .Μια "πόρτα " είμαστε άλλωστε. Τουλάχιστον θα εμφανίζονταν απόλυτα έγκυρα, και τεκμηριωμένα τα γραπτά σου.

tsaousa είπε...

Κοίτα, μια και μιλάς για μένα, ας τα πω εγώ που τα ξέρω από πρώτο χέρι.
Η Dan όσες γυναίκες δεν είναι λεσβίες δεν τις γουστάρει.
Γι αυτό και επινόησε την ιστορία ότι της την είπα από το μπλογκ μου.
Και αρνείται να καταλάβει ότι δεν ασχολήθηκα μαζί της και μια τυχαί αναφορά που έκανα σε ένα θέμα που είχε ανεβάσει και εκείνη για τον θάνατο του Τζάκσος, αφορούσε έναν άλλο μπλογκερ. Άλλωστε από όσα γράφω φαίνεται ότι εννοούσα εκείνον τον άλλον, τον οποίο σε εκείνη τον ανέφερα για να τσεκάρει. Σχολιάζω μια φράση που γράφει εκείνος, καμία σχέση με ό,τι έγραψε εκείνη.
Αλλά, χάρηκα τελικά γιατί έδειξε τον χαρακτήρα της και εγώ με σκατόπαιδα δε γουστάρω πάρε δώσε. Μόνο καλούς ανθρώπους γουστάρω, γιατί έτσι περνάω καλύτερα.
Το λινκ μου ζητάω να το βγάλει γιατί δεν έχει νόημα να με βρίζει και να το έχει.
Το ζήτησα δυο φορές και με έγραψε.
Άλλη μια απόδειξη της λουμπενιάς της.
Δε βαριέσαι.

Αλλά κι εσύ τώρα, να κάνεις θέμα τις διαφωνίες των ανθρώπων, μοιάζει κάπως...τόσα θέματα υπάρχουν, γιατί ασχολείσαι με τις σχέσεις των άλλων;

Spy είπε...

Αυτό το ποστ πρέπει να γραφτεί στη wikipedia για να μαθαίνουμε κι εμείς οι νεώτεροι...

Βαγγέλης είπε...

@ aa έτσι, γιατί μια ζωή είμαι στην απέξω απ'τα μπλογκοκουτσομπολιά!

@ paullina αυτά τα λες εσύ. Και στο ιντερνετ πολλά μπορείς να πεις. Σάμπως θα σου ζητήσω αντίγραφα των κατατιθέμενων μηνύσεων; Πάντως μην υποτιμάς τη νοημοσύνη μου, από το σκοροφαγωμένο πέπλο των απειλών σου διαφαίνονται τα πήλινά σου πόδια: ρώτησα δικηγόρο και μεγαλύτερη μπαρούφα από "οχλήσεις εντός εργασιακού χώρου με καταγεγραμμένες κλήσεις απο "ανώνυμα" νούμερα σε κινητό" δεν υπάρχει. Ή είναι οχλήσεις σε εργασιακό χώρο άρα στο τηλέφωνο του εργασιακού χώρου ή πίπες.

Τσαούσα, πλλλλάκα με κάνεις; ΜΙΑ φορά βρέθηκα πάνω σε καβγά (άντε 2-3) και θα έχω να το λέω τα επόμενα είκοσι χρόνια!
Άλλωστε ελπίζω σοβαρά να θυμώσετε και να τσακωθούμε, είναι μέσα στις συνταγές του κου Σπάι, για ν' αυξήσω τους αναγνώστες μου ο καυγάς με άλλους μπλόγκερ.

tsaousa είπε...

Μη στεναχωριέσαι.
Όταν σου την πέσει κι εσένα κανένας μαλάκας θα σε κάνω ρόμπα για να έχεις αναγνωσιμότητα.